Atenție!

Canapea modulară Botero

Canapeaua modulară Botero se adresează persoanelor care preferă un model flexibil, adaptabil în funcție de nevoi și de estetica livingului. Aceasta este inspirată din stilul modern și fascinează prin versatilitatea sa. Poți utiliza fiecare piesă de mobilier pentru a construi o canapea moale și încăpătoare, un pat confortabil sau insulițe separate pentru zilele pline de voie bună, în care prietenii și familia se adună în același loc.

Canapeaua conține pachete cu arcuri cu o înălțime de 14 cm și are o suprafață din spumă poliuretanică cu densitate și elasticitate mare care oferă corpului suportul ortopedic necesar atât în timpul relaxării, cât și în timpul somnului. Stofa nedetă utilizată pentru tapițare este rezistentă la zgârieturi, fiind ideală dacă ai animăluțe de companie, și nu permite absorbția imediată a lichidelor. De asemenea, canapeaua este prevăzută cu un sistem de tip Tic Tac care face ca acest model să fie extensibil și să permită integrarea unui spațiu pentru depozitare. Astfel, dacă preferi ca încăperea să aibă un aspect aerisit și organizat te vei bucura de ficare zonă suplimentară pentru stocarea bunurilor casnice.

Totodată, pernele decorative sunt pufoase și te îndeamnă la recreere. Cadrul canapelei este confecționat din lemn întărit cu PAL pentru a aduce un plus de stabilitate și siguranță, iar greutatea care poate fi susținută este de 110 kg. Picioarele cromate pot fi realizate din materiale durabile, crom sau MDF, și pot fi constuite în forme variate.

Prețul este valabil pentru varianta standard a canapelei.

Caracteristici canapele si coltare
Garanție:
2 ani
[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc
Pune o întrebare
Produse similare
[Contactati-ne pentru un pret]
[Contactati-ne pentru un pret]
[Contactati-ne pentru un pret]
[Contactati-ne pentru un pret]