Atenție!

Comodă Madrid

Comoda Madrid vine în completarea setului Madrid, care conține și un dulap pentru dormitor. Aceasta este creată pentru persoanele care îmbină elementele estetice cu cele funcționale. 

Comoda este fabricată din PAL pentru a asigura rezistența ridicată la uzură, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale durabile, precum MDF sau AGT. Aceasta dispune de 4 sertare încăpătoare pe mijloc și de două spații de stocare cu uși. Fiecare spațiu este despărțit de câte un raft pentru o organizare cât mai eficientă, iar ușile pot fi personalizate cu oglinzi, în cazul în care vrei să verifici cum îți stă perechea ta preferată de pantofi. Atât ușile, cât și sertarele au mânere metalice și un sistem cu închidere standard, ușor de utilizat, sau o variantă personalizată, cu închidere lentă, fără posibilitate de accidentare. De asemenea, pentru a pune în valoare autenticitatea designului îți oferim posibilitatea de a alege culoarea care se potrivește stilului interior al cameriei tale.

Picioarele comodei pot fi realizate din lemn, pentru a avea o bază solidă, care captivează din punct de vedere estetic, dar și din metal, pentru mai multă stabilitate și siguranță, iar înălțimea poate fi ajustată după dorințele tale.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.460 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.