Atenție!

Comodă Elios

Comoda Elios vine în completarea setului Elios, care conține atât pat, cât și dulap. Aceasta este concepută pentru persoanele atrase de un stil ușor îndrăzneț, dar, în același timp, rafinat și echilibrat. Din acest motiv, îți oferim posibilitatea de a îți exprima personalitatea și te lăsăm să alegi nuanța care se potrivește designului tău interior.

Comoda este fabricată din PAL pentru a asigura rezistența ridicată la uzură, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale durabile, precum MDF sau AGT. Modelul este simetric, cu linii verticale subtile și mânere din metal care aduc o notă elegantă camerie tale. Sertarele pot fi concepute cu un sistem de închidere standard, rapid și ușor de utilizat, sau o variantă personalizată, cu închidere lentă, fără zgomot și fără posibilitate de accidentare. De asemenea, comoda are 4 sertare încăpătoare în care poți pune încărcătoarele mai vechi, baterii, becuri, documente sau alte obiecte pe care vrei să le ai la îndemână.

Această piesă de mobilier are un punct de susținere solid si sigur, fabricat din lemn, pentru a oferi un plus de stabilitate.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.452 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.