Atenție!

Comodă Monroe II

Comoda Monroe II vine în completarea setului Monroe, care conține atât pat, cât și comoda Monroe. Aceasta este alegerea potrivită pentru persoanele care apreciază rafinamentul și originalitatea detaliilor lucrate cu grijă.

Comoda este fabricată din PAL durabil, însă pot fi folosite și alte materiale rezistente, precum MDF sau AGT. Aceasta este prevăzută cu 3 sertare în zona din mijloc, iar de o parte și de alta se află două spații de stocare cu uși. Comparativ cu modelul anterior, aceste uși au un design ușor ieșit în relief cu linii verticale simetrice, care oferă unicitate. De asemenea, pentru a optimiza spațiul din cameră și pentru a ordona lucrurile mai bine, fiecare loc de depozitare de pe laterale este dispus cu un raft. Mânerele metalice permit deschiderea separată a spațiilor de păstrare, iar culoarea poate fi personalizată în funcție de designul casei tale. Astfel, acest finisaj poate fi integrat cu ușurință atât în dormitor, cât și în living, iar pentru a aduce un plus de funcționalitate, poți alege un sistem cu închidere lentă și silențioasă sau varianta standard, cu închidere rapidă.

Picioarele comodei pot fi confecționate din lemn, dar și din metal, iar înălțimea poate fi ajustată conform preferințelor tale.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.181 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.