Atenție!

Comodă Monroe

Comoda Monroe vine în completarea setului Monroe, care conține atât pat, cât și comoda Monroe II. Aceasta se adresează persoanelor rafinate și îndraznețe care sunt în căutarea unicității.

Comoda este fabricată din PAL durabil, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale rezistente, precum MDF sau AGT. Aceasta are 3 sertare spațioase pe mijloc și două zone de stocare încăpătoare cu uși de o parte și de alta. Pentru a organiza mai bine lucrurile, ficeare spațiu din laterale este dispus cu un raft. Mânerele metalice permit deschiderea separată a spațiilor de păstrare, iar culoarea poate fi personalizată în funcție de designul casei tale. Astfel, vei putea integra acest model atât în dormitor, cât și în living. De asemenea, poți opta pentru un sistem cu închidere standard, fără amortizare, sau pentru un sistem cu închidere lentă, fără zgomot, care protejează balamalele în timp.

Picioarele comodei pot fi confecționate din lemn,  rezistent la uzură, dar și din metal, stabil și sigur, iar înălțimea poate fi ajustată conform dorințelor tale.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   2.766 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.