Atenție!

Comodă Favi

Comoda Favi vine în completarea setului Favi, care conține atât pat, cât și dulap. Aceasta este alegerea potrivită pentru adepții pragmatismului și al lucrurilor de calitate superioară. Simplitatea este ceea ce o evidențiază, iar eleganța este redată prin formă și culoare.

Comoda este fabricată din PAL pentru a asigura rezistența ridicată la uzură, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale durabile, precum MDF sau AGT. Modelul este simplu, neted, se integrează în orice tip de ambient, și are mânere plate, încorporate în forma sertarelor. Acesta aduce o notă de prospețime și conferă un aspect îngrijit camerei, făcând-o mai primitoare. În același timp, ai posiblitatea de a alege dacă îți dorești un sistem cu închidere lentă, silențioasă, sau varianta standard, cu închidere rapidă. De asemenea, comoda are 4 sertare încăpătoare, cu dimensiuni egale, care permit depozitarea bunurilor pe care le utilizezi aproape zilnic și ajută la eficientizarea spațiului tău de lucru. Partea de sus a acesteia poate susține o vază cu flori, rame cu poze, tablouri și alte obiecte decorative, care fac ca dormitorul tău să fie mai confortabil și mai îmbietor.

Acest element de mobilier are un punct de susținere din lemn, mic de înălțime, prezent pe întreaga bază a comodei pentru a îi oferi un plus de stabilitate.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.229 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.