Atenție!

Comodă Milano

Comoda Milano vine în completarea setului Milano, care conține atât pat, cât și dulap. Aceasta este dedicată persoanelor atrase de eleganța clasică și de funcționalitatea designului modern.

Comoda este fabricată din PAL pentru a asigura o rezistență ridicată, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale durabile, precum MDF sau AGT. Modelul este simplu, practic și aduce o notă de contemporaneitate, având mânerele plate, sculptate în materialul neted al sertarelor. În același timp, culoarea poate fi adaptată stilului tău și se mulează pe orice tip de interior. De asemenea, îți recomandăm sistemul cu închidere lentă pentru a evita trântirea sertarelor și pentru a păstra aspectul de nou pe o perioadă îndelungată de timp. Totuși îți punem la dispoziție și varianta standard, cu închidere rapidă și ușoară. Comoda are 4 sertare spațioase, egale ca mărime, care îți facilitează accesul la bunurile pe care le folosești cu regularitate și îți eficientizează timpul atunci când faci curățenie.

Această comodă are punct de susținere din lemn, mic de înălțime, prezent pe întreaga bază a comodei pentru a îi oferi un plus de stabilitate.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.229 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.