Atenție!

Comodă Palermo

Comoda Palermo vine în completarea setului Palermo, care conține și un pat pufos. Aceasta a fost creată pentru persoanele care preferă funcționalitatea zilelor noastre și estetica stilului minimalist. 

Comoda este fabricată din PAL durabil, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale rezistente, precum MDF sau AGT. Aceasta este compactă și are 3 sertare de dimensiuni diferite. Aici se pot stoca atât bunuri mai micuțe, cât și lucruri cu un volum mai mare, fiind ideală dacă ai rămas fără spațiu de stocare și dorești să ai o cameră cu un aspect aerisit. Comoda este ușor de integrat în orice tip de ambient datorită modelului simplu și elegant și are rol estetic, fiind potrivită pentru a susține o vază sau un ghiveci cu flori, fotografii în ramă , tablouri sau alte elemente decorative. De asemenea, designul este modern, cu un sistem de deschidere fără mânere, iar sistemul de închidere poate rămâne cel standard, fără amortizare, sau poate fi personalizat, cu sistem de închidere lentă.

Această comodă are punct de susținere din lemn, mic de înălțime, prezent pe întreaga bază a comodei pentru a îi oferi un plus de stabilitate.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   1.870 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.