Atenție!

Comodă Satisfaction II

Comoda Satisfaction II face parte din setul Satisfaction, format din pat, dulap și comoda Satisfaction. Aceasta iese în evidență prin simplitatea designului, care face ca acest model să fie ușor de integrat în orice ambient, și prin culorile care pot fi adaptate în funcție de stilul tău.

Comoda este fabricată din PAL rezistent la uzură, însă pot fi folosite și alte tipuri de materiale durabile, MDF sau AGT. Aceasta este compusă din 8 sertare, grupate în două coloane egale, care ajută la eficientizarea spațiului și la păstrarea aspectului îngrijit al camerei. Mânerele sunt subțiri și elegante, și permit deschiderea separată a sertarelor. În același timp, sistemul de închidere poate fi standard, fără amortizare, sau cu închidere lentă, silențioasă.

Comparativ cu prima ediție, această variantă are un punct de susținere din lemn, mic de înălțime, prezent pe întreaga bază a comodei pentru a îi oferi un plus de stabilitate.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   4.843 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.