Atenție!

Comodă Satisfaction

Comoda Satisfaction vine în completarea setului Satisfaction, care este format din pat, dulap și comoda Satisfaction II. Aceasta este alegerea potrivită pentru persoanele care vor să aducă în propriile case atingerea stilului contemporan și eleganța și frumusețea naturală a detaliilor lucrate cu grijă.

Comoda este fabricată din PAL rezistent la uzură, însă pot fi folosite și alte materiale durabile, precum MDF sau AGT. Aceasta are 8 sertare, grupate în două coloane egale, care facilitează organizarea bunurilor și îți eficientizează timpul de curațare deoarece nu permit depunerea prafului. Modelul denotă originalitate și iese în evidență prin finețea detaliilor. Primele două sertare au un design ușor ieșit în relief, care constă în linii verticale simple, iar restul rafturilor și carcasa au un aspect unitar, fără modele. În același timp, culoarea mobilierului poate fi aleasă de tine pentru a se potrivi interiorului camerei tale. Mânerele sunt montate cu grijă și au atât scop estetic, aducând o notă de rafinament, cât și practic. De asemenea, sistemul de închidere poate fi adaptat nevoilor tale, astfel, dacă ai copii mici scapi de grija accidentărilor prin instalarea variantei cu închidere lentă.

Picioarele comodei pot fi confecționate din lemn, dar și din metal, iar înălțimea poate fi ajustată conform dorințele tale.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.680 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.