Atenție!

Comodă Sky

Comoda Sky vine în completarea setului Sky, care conține atât pat, cât și dulap pentru dormitor. Aceasta este concepută pentru persoanele care preferă eleganța și confortul îmbinate cu funcționalitatea zilelor noastre. Iar pentru a da personalitate încăperii și pentru a crea un ambient cât mai primitor și călduros ai posibilitatea de a alege nuanța care te atrage mai mult.

Comoda este fabricată din PAL rezistent la uzură, însă pot fi utilizate și alte tipuri de materiale durabile, precum MDF sau AGT. Aceasta dispune de două seratre încăpătoare, în zona din mijloc, un spațiu liber, deschis, unde poți feri de praf consola, routerul de la televizor sau chiar jocurile de societate, și două spații de stocare cu uși, în care poți păstra bunurile pe care vrei să le accesezi rapid. Ușile și sertarele sunt prevăzute cu mânere metalice și cu un sistem de închidere standard, fără amortizare, însă, dacă dorești o versiune mai silențioasă, poți opta pentru închiderea lentă. De asemenea, acest obiect de mobilier este versatil și poate fi așezat pe hol, dar și în living, ca suport pentru televizor.

Picioarele comodei pot fi realizate din lemn, pentru a avea o bază solidă, dar și din metal, pentru mai multă stabilitate și siguranță, iar înălțimea poate fi ajustată conform preferințelor tale.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este comoda de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta standard a comodei.

de la   3.168 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza dupa preferinte
  • Dimensiunile comodei;
  • Materialele (PAL, MDF, AGT) și culorile;
  • Tipul de picioare și mânere;
  • Tipul de închidere: cu sau fără închidere lentă.