Atenție!

Pat Candy

Dacă ești în căutarea unui pat pentru dormitor care este modern, sofisticat și îmbină simplitatea și eleganța cu funcționalitatea și organizarea, patul Candy poate fi varianta potrivită pentru tine.

Tăblia este tapițată și iese în evidență datorită pernuțelor pătrate, dispuse simetric una față de alta. Acestea sunt umplute cu material moale, de calitate, care sporește confortul. Textura acestuia te propulsează într-un spațiu catifelat și pufos și creează ambientul poropice pentru a te recrea. Tăblia este plăcută la atingere și este potrivită decorurilor contemporane zilelor noastre. De asemenea, pentru a fi în rând cu preferințele tale îți punem la dispoziție 10 tipuri de stofă și peste 250 de nuanțe din care să alegi versiunea care se potrivește cel mai bine cu interiorul camerei tale.

Cadrul patului Candy are colțuri drepte, iar tapițeria este fabricată dintr-o stofă fină. Acesta îți aduce o oază de fericire în propria cameră și un sentiment de sigurnță. Designul patului te duce cu gândul la un spațiu călduros și primitor în care stresul și grijile nu pot pătrunde.

Spațiul de depozitare te ajută să obții mai mult loc pentru tine și îndeletnicirile tale. Acesta este util pentru a te organiza mai bine și pentru a da un aspect îngrijit camerei. Noi înțelegem necesitatea unui spațiu suplimentar pentru stocarea bunurilor și îți oferim posibilitatea de a îți personaliza patul. Astfel, vei putea alege varianta modernă, în care somiera poate fi ridicată chiar și cu o mână, varianta eficientă cu sertare sau varianta standard fără spațiu de depozitare.

Somiera este una dintre cele mai importante părți ale unui pat deoarece poate face diferența între un somn odihnitor și unul agitat. Distanța dintre lamelele somierei este calculată cu excatitate pentru ca greutatea corpului tău să fie distribuită în mod egal și să elimine punctele de presiune. De asemenea, aceasta ajută la aerisirea adecvată a saltelei și la prevenirea apariției mucegaiului. Iar pentru a aduce un plus de funcționalitate modelului, poți opta pentru varianta rabatabilă a somierei sau pentru varianta fixă, fără spațiu de depozitare.

Patul are picioare cromate care pot fi fabricate din PAL, MDF sau lemn și pot fi individualizate în funcție de dorințele tale, pe următoarele dimensiuni: 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria I
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
Garanție extinsă:
1 an, dacă se achiziționează și serviciul de montaj
1195_2351
de la   3.058 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.

Plata în rate fără dobândă

Garanție extinsă 10 ani.

Termen de livrare - maximum 30 zile.

Produse similare