Atenție!

Pat Favi

Patul Favi este alegerea potrivită pentru persoanele care preferă o atmosferă mai intimă și un spațiu de lucru cât mai aerisit deoarece are un design modern, care îmbină cu măiestrie rigurozitatea alegerii unui decor luminos, plin de prospețime și elementele funcționale.

Tăblia patului este tapițată cu o stofă fină, ușor de întreținut. Modelul cu forme hexagonale te duce cu gândul la organizarea și complexitatea fagurilor de miere, iar cusăturile ușor ieșite în relief accentuează frumusețea detaliilor decorative. Toate aceste caracteristici te transportă într-o zonă plină se confot și siguranță și te îndeamnă la relaxare. Pentru a aduce unicitate esteticii camerei tale vei putea alege atât culoarea, din peste 250 de nuanțe, cât și tipul de stofă, din peste 10 variante atent selectate.

Cadrul patului este fabricat din PAL, are colțuri drepte și este îmbrăcat într-un material rezistent, ca în cazul tăbliei. Acesta este lipsit de modele, neted și se integrează în orice tip de ambient. De asemenea, pentru a aduce o notă de mister și originalitate, la cerere, se poate monta un sistem de iluminare.

Spațiul de depozitare oferă camerei un aspect îngrijit, te ajută sa economisești spațiu și îți creează ordine în gânduri. Un dormitor aglomerat poate provoca o stare de disconfort, din acest motiv, pe lângă varianta standard a patului, îți oferim o versiune personalizată cu somieră rabatabilă și zonă de stocare inteligentă.

Somiera are un cadru metalic rezistent, lamele solide de mesteacăn și suportă până la 350 kg. Aceasta joacă un rol important în odihna ta și la distribuirea egală a greutății corpului, fiind recomandat ca ea să fie potrivită stilului tău de somn.

Picioarele cromate ale patului pot fi adaptate preferințelor tale. Acestea sunt realizate din diverse materiale rezistente, PAL, MDF sau lemn, și au diferite mărimi, 5 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm. În cazul în care ai ales o versiune fără spațiu de depozitare sau dacă ai un aspirator robot, care ajunge cu ușurință, în zonele greu accesibile, inclusiv sub pat, îți recomandăm să optezi pentru o dimensiune mai mare a picioarelor (10 cm sau 12 cm).

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria II
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
440_2345
de la   7.000 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.