Atenție!

Pat Hugo

Dacă ești în căutarea unui pat care îmbină funcționalitatea și confortul stilului modern cu simplitatea și vigoarea esteticii minimaliste, patul Hugo este alegerea potrivită pentru tine.

Tăblia patului este ușor înclinată și are un model deosebit, cu pernuțe pătrate, asemănătoare între ele, umplute cu material moale. Datorită designului te simți cuprins într-o îmbrățișare reconfortantă și nu îți dai seama unde se termină perna și unde începe tăblia. Stofa care îmbracă speteaza patului este ușor de întreținut și sporește starea de bine și dorința de relaxare. Mai mult de atât, pentru a putea integra acest pat în orice ambient îți punem la dispoziție peste 250 de culori și peste 10 tipuri de stofă din care să alegi varianta potrivită gusturilor tale.

Cadrul patului este realizat din PAL, are colțuri rotunjite și o husă care poate rămâne fixă sau poate deveni detașabilă pentru o curățare mai eficientă. Cadrul este tapițat cu același material moale ca în cazul tăbliei și crește șansele unui somn tihnit pentru că patul Hugo este definiția norișorului pufos pe care ți-ai dorit întotdeauna să plutești când erai mic.

Spațiul de depozitare este ajutorul tău de nădejde pentru o organizare mai bună și pentru stocarea inteligentă a articolelor de care nu te folosești constant. De aceea, vei putea decide ce se mulează mai bine pe nevoile tale actuale, varianta standard a patului, fără spațiu de depozitare, sau verisiunea eficientă, cu somieră rabatabilă.

Somiera are în componență un cadru metalic durabil și lamele rezistente de mesteacăn. Aceasta suportă până la 350 kg și ajută la aerisirea adecvată a saltelei. De asemenea, somiera distribuie în mod egal greutatea corpului pentru a elimina punctele de presiune și sporește șansele de a avea un somn liniștit de fiecare dată.

În configurația strandard, patul are picioare cromate care pot fi confecționate din PAL, MDF sau lemn și pot fi personalizate pe diverse înălțimi, 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Suprafață de dormit:
200 x 200 cm
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria II
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
Garanție extinsă:
1 an, dacă se achiziționează și serviciul de montaj
440_2345
de la   5.780 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.

Produse similare