Atenție!

Pat Kaleo 4

Patul Kaleo 4 este realizat pentru adepții unui design ordonat, curat, lipsit de orice decorațiune excesivă și pentru cei care sunt în căutarea unui pat care se încadrează în orice ambient.

Tăblia patului este tapițată cu o stofă moale și rezistentă. Modelul este format din dreptunghiuri simetrice, cu dimensiuni ce se pot personaliza, și cusături subtile. Tăblia se încadrează în tiparul designului modern, simplu și confortabil și nu încarcă estetica dormitorului cu prea multe detalii. Astfel, vei putea aduce unicitate și stil camerei alegând din varietatea noastră de peste 250 de culori și peste 10 tipuri de stofă alese cu grijă, special pentru tine.

Cadrul patului este fabricat din PAL, are colțuri drepte, iar husa este detașabilă pentru o curățare simplă. Acesta nu iese în evidență prin formă și model, ci prin simplitate și calitate. De asemenea, dacă dorești să creezi o atmosferă primitoare poți opta pentru montarea unui sistem de iluminare.

Spațiul de depozitare este soluția corespunzătoare dacă ți se pare o provocare să găsești un loc potrivit pentru hainele de sezon, pentru cutiile cu pantofi sau pentru alte obiecte de uz casnic. Pentru a obține spațiu suplimentar în cameră și pentru a trăi într-un mediu îngrijit vei putea opta pentru o variantă personalizată a patului, cu somieră rabatabilă, ușor accesibilă, ori pentru o variantă cu sertare. Totuși, dacă ai dulapurile suficient de spațioase, îți punem la dispoziție și veriunea standard a patului, fără zonă de stocare.

Somiera determină modul în care va decurge somnul tău. Așadar, trebuie să acorzi câteva momente pentru a verifica dacă este potrivită stilului tău de somn. Aceasta este formată dintr-un cadru metalic rezistent și lamele solide de mesteacăn, care ajută la împărțirea egală a greutății corpului tău. În același timp, somiera poate susține până la 350 kg și asigură aerisirea adecvată a saltelei pentru a evita apariția bacteriilor patogene.

Picioarele cromate ale patului pot fi adaptate necesităților tale. Așadar, ai la dispoziție peste trei tipuri de material rezistent la uzură, PAL, MDF sau lemn, patru înălțimi diferite, 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm, și peste 10 tipuri de picioare de pat din care să alegi.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Ladă depozitare:
Cu lada de depozitare/ fara lada de depozitare / sertare
Somieră:
Nerabatabila/Rabatabila
Tapițerie:
personalizabil, peste 10 tipuri de stofă, peste 250 de culori
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate/ MDF
Înălțime picioare:
5 cm| 8 cm | 10 cm | 12 cm
Garanție:
10 Ani garantie cadru pat
de la   3.108 lei
Momentan Indisponibil
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.

Plata în rate fără dobândă

Garanție extinsă 10 ani.

Termen de livrare - maximum 30 zile.


Produse similare