Atenție!

Pat Milano

Patul Milano este construit cu atenție și pasiune pentru a se încadra în preferințele persoanelor care doresc să aducă o bucățică din minimalismul și eleganța italiană în propriile case.

Tăblia are un design fastuos, însă, în același timp, are linii netede și o simplitate aparte care te îmbie la relaxare, iar marginile acesteia sunt ușor curbate, ca și cum patul ar vrea să te cuprindă într-o îmbrțișare. Toate elemente menționate creează senzația de moale și oferă confortul de care ai nevoie în fiecare noapte. Pentru a accentua experiența plăcută, recomandăm ca materialul folosit la tapițarea tăbliei să aibă culori neutre pentru a obține o textură unică și luminoasă, care să ajute la construirea ușoară a desingnului camerei. Totuși, dacă îți dorești culori mai îndrăznețe, care să fie pe placul dorințelor tale, noi îți punem la dispoziție peste 10 tipuri de stofă și peste 250 de nuanțe, care îți vor fura privirile.

Cadrul patului Milano are colțuri rotunjite, este confecționat din PAL și este îmbrăcat în cea mai fină stofă, care poate fi detașată. Marginile patului îți dau senzația că ai rămas suspendat în timp și spațiu, în special dacă alegi varianta cu sistem de iluminare. Așadar, nu vei regreta că ai dormit puțin mai mult deoarece fiecare moment îți provoacă imaginația și te îndeamnă la vise plăcute. Fie ca te vezi îmbarcat pe o navă spațială a viitorului, fie că plutești pe cel mai pufos norișor destinația va fi întotdeauna zona cea mai moale a patului care te face să te întorci pe partea cealaltă.

Spațiul pentru depozitare este de fiecare dată util atunci când vrei să ai o cameră cât mai organizată și aerisită. Din acest motiv, te lăsăm pe tine să alegi dacă dorești varianta practică, în care somiera poate fi ridicată cu ușurintă și beneficiezi de un spațiu mare de depozitare, varianta elegantă cu sertare sau varinta standard fără spațiu de depozitare.

Somiera are un cadru metalic solid și lamele rezistente de mesteacan, care pot susține o greutate de până la 350 kg. Aceasta joacă un rol important în odihna ta și la distribuirea egală a greutății corpului, fiind ideal ca ea să fie potrivită stilului tau de somn. De asemenea, dacă ai ales varianta cu spațiu de depozitare somiera poate fi rabatată, însă dacă ai optat pentru varianta economică, fără spațiu de depozitare, ea va rămâne fixă.

În cazul patului Milano, punctul de susținere este centrat pe mijloc ceea ce reprezintă un avantaj atunci când vrei să faci curat sub pat. Însă, dacă îți plac mai mult picioarele cromate, putem opta pentru o versiune personalizată și vei avea posibilitatea de a alege atât dimensunile (5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm), cât și materialul pe care îl vom folosi, și anume: PAL, MDF sau lemn.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptam într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Dimensiuni pat:
Dimensiuni standard: 120 cm x 200 cm, 140 cm x 200 cm, 160 cm x 200 cm, 180 cm x 200 cm, 200 cm x 200 cm / Dimensiuni personalizate: 120 cm x 190 cm, 140 cm x 190 cm, 160 cm x 190 cm, 180 cm x 190 cm, 200 cm x 190 cm / Dimensiuni agabaritice: 2250 cm x 13
Înălțime laterale fără picioare:
3100 cm
Înălțime tăblie fără picioare:
1100 cm
Suprafață de dormit:
200 x 200 cm
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria II
Cadru:
PAL melaminat
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm
Garanție:
2 ani
440_2345
de la   4.700 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.