Atenție!

Pat Palermo

Patul Palermo iese în evidență prin materiale de înaltă calitate și modelul luxos al acestuia, care se inspiră din funcționalitatea designului modern și din estetica uimitoare și eleganța clasică a minimalismului.

Tăblia patului este formată din două perne matlasate, cu imprimeu geometric, ce denotă unicitate și creativitate. Senzația de moale te va face să te scufunzi în confort și te va transporta instant în cea mai extravagantă zonă de recreere de pe insula Sicilia. Acest model îți provoacă imaginația și îți permite să iei aerul relaxant al vacanței în intimitatea propriului dormitor, pentru că aduce cu sine rafinamentul și luxul camerelor sofisticate de hotel.

Cadrul patului este fabricat din PAL, are colțuri drepte, iar stofa care îmbracă lateralele poate rămâne fixă sau poate deveni detașabilă. Acesta îți oferă atât siguranță, cât și un spațiu liniștit, elegant și de bun-gust în care să te bucuri de fiecare moment.

Spațiul de depozitare este mereu util indifernt de cât de mare este dulapul tău sau de cât de spațios este dormitorul. Din acest motiv, îți punem la dipoziție mai multe variante de depozitare din care sa alegi. Una dintre posibilități este cea cu somieră rabatabilă, caz în care stocarea se face în mod inteligent și practic, iar cea de-a doua opțiune este cea cu sertare, caz în care se facilitează accesul la tot ceea ce ai decis să pui deoparte. Totuși, pentru persoanele care doresc varianta standard a patului somiera poate rămâne fixă.

Somiera este compusă dintr-un cadru metalic solid și lamele rezistente de mesteacăn, care suportă până la 350 kg. Aceasta are rolul de a dispersa a în mod egal greutatea corpului și te ajută să ai un somn sănătos și echilibrat. De asemnea, distanța dintre lamele este măsurată astfel încât salteaua să aibă parte de o aerisire adecvată.

Picioarele cromate ale patului pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. Așadar, ai la dispoziție trei  tipuri de material, PAL, MDF sau lemn, patru înălțimi diferite, 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm și peste 10 tipuri de picioare de pat din care să alegi.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.     

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Suprafață de dormit:
120 x 200 cm
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria II
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
441_9E2F
de la   4.785 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.