Atenție!

Pat Piano

Patul Piano are la bază conceptul minimalist modern care pune accentul atât pe simplitate și eleganță, cât și pe estetica unui spațiu primitor, confortabil, potrivit pentru persoanele pline de viață, mereu în mișcare, care au nevoie de un spațiu seren, neutru, în care să se bucure și să se relaxeze.

Tăblia patului are o formă dreptunghiulară asemănătoare claviaturii unui pian, are cusături fine și linii verticale simetrice. Stilul acesteia îmbină un design subtil, dar în același timp curajos, sporind atractivitatea dormitorului. De asemenea, tăbila este tapițată cu o stofă moale, care creează o atmosferă plăcută și relaxantă. Așadar, îți punem la dispoziție peste 10 tipuri de stofă și peste 250 de culori din care să alegi varianta care se potrivește cel mai bine cu gusturile tale.

Cadrul patului patului are colțuri drepte, este confecționat din PAL rezistent la uzură, iar tapițeria care îmbracă marginile poate rămâne fixă sau, la cerere, poate deveni detașabilă. În același timp, pentru persoanele mai îndrăznețe, se poate monta un sistem de iluminare, care va aduce un plus de caldură ambientului prin jocul de lumini.

Spațiul de depozitare este nelipsit din cadrul minimalist deoarece te ajută să te organizezi mai bine și să scapi de orice obiect care stă dezordonat într-un colț al patului sau de orice haină aruncată pe sacunul din cameră. Din acest motiv poți alege un pat cu o somieră fixă sau un pat cu somieră rabatabilă, care are spațiu de depozitare, ori o variantă cu sertare, ușor accesibilă.

Somiera are un cadru metalic rezistent și lamele durabile de mesteacăn, care pot susține o greutate de până la 350 kg. Aceasta joacă un rol important la distribuirea egală a greutății corpului, din acest motiv trebuie să fie potrivită stilului tău de somn. De asemenea, dacă ai ales varianta cu spațiu de depozitare somiera poate fi ridicată, însă dacă ai optat pentru varianta fără spațiu de depozitare, ea rămâne fixă.

În configurația strandard, patul are picioare cromate care pot fi confecționate din PAL, MDF sau lemn și pot fi personalizate în funcție de preferințele tale pe următoarele dimensiuni: 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Suprafață de dormit:
160 x 200 cm
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria I
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
1240
de la   2.200 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.