Atenție!

Pat Satisfaction

Dacă ești în căutarea unui pat care îmbină atingerea fină a stilului contemporan al zilelor noastre cu eleganța și frumusețea naturală a detaliilor atent lucrate, atunci patul Satisfaction este potrivit pentru tine.

Tăblia patului este tapițată cu stofă fină, ușor de îngrijit și are margini rotunjite. Modelul are cusături delicate care iau forma unor pernuțe hexagonale și aduce unicitate și prospețime camerei. Știm că este important ca dormitorul să aibă un ambient primitor și o estetică îmbietoare, din acest motiv ai la dispoziție peste 10 tipuri de stofe și peste 250 de culori din care să selectezi ce anume corespunde mai bine cu stilul camerei tale.

Cadrul patului este îmbrăcat în același material simplu, rezistent, ca în cazul tăbliei. Husa de pe margini poate rămâne fixă sau poate deveni detașabilă, pentru o igienizare rapidă. Cadrul patului are colțuri rotunjite și iese în evidență prin fermitatea sa.

Spațiul de depozitare este soluția potrivită atunci când vrei să eviți aglomerarea camerei cu obiecte pe care nu le folosești cu regularitate. În același timp, o zonă suplimentară de stocare înseamnă mai mult loc pentru îndeletnicirile tale. Pentru că timpul este prețios, pe lângă varianta standard a patului, fără spațiu de depozitare, ai opțiunea de a alege versiunea cu somieră rabatabilă, eficientă și spațioasă.

Somiera are un cadru metalic solid, lamele durabile de mesteacăn și suportă până la 350 kg. Aceasta are rolul de a ajuta la aerisirea corectă a saltelei, pentru a preveni apariția mucegaiului, și îți garantează un somn sănătos și odihnitor. Somiera, alături de saltea, oferă suportul ortopedic necesar și distribuie în mod egal greutatea corpului pentru a elimina punctele de presiune.

Picioarele cromate ale patului pot fi ajustate preferințelor tale. Ele sunt fabricate din materiale rezistente, PAL, MDF sau lemn, și au diferite mărimi, 5 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria II
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
440_2345
de la   4.900 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.

Produse similare