Atenție!

Pat Sky

Plecând de la ideea celebrului citat „sky’s the limit”, noi, echipa Tandem, am pus cap la cap patul Sky pentru persoanele care înțeleg importanța unui design la superlativ și își doresc o notă de eleganță și confort în propriile camere.

Tăblia se remarcă prin designul impunătoar și prin tapițeria din stofă moale și fină care face din această piesă de mobilier una cu totul deosebită. Oglinzile laterale decorative și liniile verticale clare dau senzația unui spațiu încăpător și oferă dormitorului tău o notă de grandoare. Tapițarea se face manual cu o atenție deosebită la detalii. Poti alege din peste 10 tipuri de stofe (inclusiv impermeabile, speciale pentru posesorii de animale de companie sau microfibră foarte ușor de întreținut). De asemenea, cromatica este foarte importantă în amenajarea dormitorului, așa că îți punem la dispoziție peste 250 de nuante și peste 10 tipuri de stofă. 

Cadrul patului este realizat din PAL melaminat, rezistent la uzură, tăiat și finisat cu mare precizie si tapițat cu stofă moale. Vei aprecia acest aspect în cazul în care tu sau copilașul tău vă veți lovi accidental de pat. Cadrul are colțuri drepte, iar husa laterală poate rămâne fixă sau poate fi scoasă, pentru o facilita curățarea ei.

Dacă ești printre cei puțini, care nu au nevoie de spațiu de depozitare suplimentar în casă, poți opta pentru varianta fără spațiu de depozitare. Însă, noi îți recomandăm să alegi patul Sky cu zonă de depozitare de tip ladă sau sertare. Cu siguranță îi vei găsi utilitatea. Patul Sky în varianta cu ladă, include un spațiu foarte generos de depozitare de 512 litri și o somieră rabatabilă. Este un spatiu ideal pentru a păstra lucrurile groase de iarnă, lenjeria de pat, păturile, pernele, dar și obiecte mai grele, cum ar fi cărtile, care nu mai au loc pe rafturi, sau echipamentul sportiv (skiuri, clăpari, rucsacuri).

Somiera se rabatează foarte ușor, cu ajutorul mânerelor speciale, astfel încât să ai acces facil la lucrurile depozitate. Ea are un cadru metalic și lamele de mesteacăn foarte rezistente, ce pot susține o greutate de până la 350 kg. Împreună cu salteaua, somiera oferă suportul ortopedic de care corpul tău are nevoie pentru un somn sănătos și odihnitor. 

Nu în ultimul rând, alegerea picioarelor cromate ale patului este importantă. Picioarele din lemn sau MDF cu siguranță vor adăuga un plus de eleganță. De asemenea, îți recomandăm să optezi pentru picioare mai înalte (10 cm sau 12 cm) dacă dorești ca aspiratorul robot să aibă acces la suprafața de sub pat sau dacă beneficiezi de încălzire prin pardoseală.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Suprafață de dormit:
160 x 200 cm
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria I
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
Garanție extinsă:
1 an, dacă se achiziționează și serviciul de montaj
1146
de la   4.175 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.