Atenție!

Pat Grace

Patul Grace reprezintă echilibrul dintre funcționalitatea indispensabilă zilelor noastre și estetica modernă și îndrăzneață. Acest model aduce o notă individuală, distinsă, camerei și se integrează grațios indiferent de stilul ales.

Tăblia patului este tapițată și are modele în formă de romb, aranjate astfel încât să formeze un design cu flori. Stofa folosită este de înaltă calitate și este moale la atingere. Aceasta vine într-o varietate mare de culori, peste 250 de nuanțe, și peste 10 tipuri de texturi. În secolul vitezei, vrem să îți oferim un material rezistent și ușor de curățat, care să îți eficientizeze timpul și să adauge un plus de confort.

Cadrul patului are colțuri drepte și este îmbrăcat în tapițerie, iar husa laterală poate rămâne fixă sau poate fi scoasă, pentru o igienizare rapidă. Acesta are un aspect elegant și plăcut și îți oferă siguranța unui somn tihnit. De asemenea, la cerere, se poate monta un sistem de iluminare, care să aducă un nou farmec zonei tale de relaxare.

În cazul în care dormitorul tău nu este foarte mare, spațiul de depozitare de sub pat poate deveni cea mai la îndemână soluție. În cazul camerelor mai spațioase, o zonă de stocare poate ajuta la obținerea unui aspect mai aerisit și primitor. Așadar, înțelegem că fiecare cameră este diferită și îți aducem două versiuni ale patului, una strandard, cu somieră fixă și una cu spațiu de depozitare inteligent, cu somieră rabatabilă, încăpătoare.

Somiera are o bază metalică solidă și lamele durabile de mesteacăn, care suportă până la 350 kg. Aceasta alături de saltea, oferă suportul ortopedic necesar și distribuie egal greutatea corpului pentru a elimina punctele de presiune și pentru a crește șansele de a avea parte de un somn liniștit.

Picioarele cromate ale patului pot fi ajustate în funcție de preferințele tale. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, PAL, MDF sau lemn, și au diferite mărimi, 5 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Suprafață de dormit:
personalizabil
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Fixa sau rabatabila
Tapițerie:
personalizabil, 8 tipuri de stofa, peste 250 de culori
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
pana la 10 ani
de la   5.400 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.
Produse similare