Atenție!

Pat Teo

Patul Teo aduce un aer modern în dormitorul tău prin linii netede, simplitate și un gram de sofisticare și reușește să se integreze în totalitate cu stilul contemporan al zilelor noastre.

Tăblia este prevăzută cu modele dreptunghiulare simetrice, dreptunghiurile din laterale sunt ușor mai mici față de cele din mijloc pentru a spori confortul. Aceasta îți oferă sprijinul de care ai nevoie atunci când citești o carte sau vizionezi un film. Tăblia este tapițată cu un material fin la atingere, culoarea poate fi aleasă de tine din peste 250 de nuanțe, iar textura poate fi selectată din peste 10 tipuri de stofă pe care le punem la dispoziția ta.

Cadrul patului este fabricat din PAL, are colțuri drepte, tapițeria este netedă, iar husa poate rămâne fixă sau poate fi scoasă, pentru o spălare mai rapidă. Acesta pare că îmbrățișează salteaua și îți oferă o senzație de siguranță și stabilitate. De asemenea, pentru a aduce un plus de culoare și căldură camerei tale poți opta pentru varianta cu iluminare a patului.

Spațiul de depozitare de sub pat este una dintre cele mai utile zone de stocare din propriul dormitor deoarece nu este la vedere, este ascuns, este practic și la îndemână. Aici poți aduna la un loc hainele de sezon, cutiile cu pantofi sau chiar lenjeriile de pat. De aceea, vei putea decide ce se mulează mai bine pe nevoile tale actuale, varianta standard a patului, fără spațiu de depozitare, sau versiunea eficientă, cu somieră rabatabilă ori sertare.

Somiera este o parte importantă a patului și trebuie aleasă cu atenție și grijă. Aceasta va susține și va dispersa în mod egal greutatea corpului tău pe toată durata somnului. Ea va fi un factor decisiv între un somn plin de vise plăcute sau un som tulburat. Din acest motiv, somiera este prevăzută cu un cadru metalic solid și lamele rezistente de mesteacăn, care pot susține o greutate de până la 350 kg.

Picioarele cromate ale patului pot fi individualizate. Astfel, vei putea alege din peste 10 tipuri de picioare de pat, din trei tipuri de material, PAL, MDF sau lemn, și din patru mărimi, 5 cm, 8 cm, 10 cm sau 12 cm. În cazul în care îți dorești să ai acces mai ușor sub pat, recomandarea noastră este sa alegi o înălțime mai mare.

Dacă încă nu te-am convins că acesta este patul de care ai nevoie te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a te ajuta să te decizi sau scrie-ne direct pe site, și vei primi răspuns, în cel mai scurt timp, cu informațiile de care ai nevoie.

Prețul este valabil pentru varianta cu stofă standard și fără spațiu de depozitare.

Caracteristici pat
Suprafață de dormit:
200 x 200 cm
Ladă depozitare:
Inclusă
Somieră:
Rabatabilă
Tapițerie:
Stofă categoria II
Cadru:
PAL
Picioare:
Cromate
Înălțime picioare:
5 cm | 8 cm | 10 cm
Garanție:
2 ani
Garanție extinsă:
1 an, dacă se achiziționează și serviciul de montaj
440_2345
de la   4.555 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Se pot personaliza după preferințe:
  • Dimensiunile patului;
  • Tapițeria: 8 tipuri de stofă în peste 250 de culori;
  • Picioarele patului: peste 10 tipuri, diferite înalțimi;
  • Spațiu depozitare: fără spațiu depozitare, cu spațiu de depozitare ladă sau sertare.