Atenție!

Saltea Aloe Vera

Salteaua Aloe Vera este un model inovator, conceput pentru persoanele care vor să se relaxeze după o zi aglomerată și să se bucure de un somn odihnitor. Aceasta se adesează celor care preferă o suprafață de dormit cu o duritate foarte mare și o înălțime de 23 cm. Aceasta conține arcuri împachetate, de 18 cm, care suportă greutăți mari și oferă suportul ortopedic de care ai nevoie. Arcurile asigură buna circulație a aerului, eliminând  mirosurile neplăcute, sunt durabile și oferă siguranță și confort perioade îndelungate de timp.

Stofa din aloe vera este potrivită persoanelor alergice deoarece nu permite acumularea prafului și oferă protecție împotriva acarienilor și a ciupercilor. Stratul din fibre de cocos ajută la menținerea poziției corecte a coloanei vertebrale pe toată durata somnului și păstrează un mediu uscat și sănătos, fiind alegerea ideală atât pentru adulți, cât și pentru copii. Spuma cu memorie se mulează după forma corpului, oferind stabilitate, iar alături de arcuri, menține coloana într-o poziție confortabilă și creează efectul de balans. De asemenea, salteaua suportă o greutate de până la 130 kg/loc de dormit și anulează mișcările partenerului pentru a avea un somn liniștit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

378
de la   1.515 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.