Atenție!

Saltea Balance

Salteaua Balance este varianta ideală pentru adepții zonelor moi și pufoase de dormit, cu o duritate medie și o înălțime de 21 cm. Aceasta conține arcuri tradiționale, Bonell, care asigură o suprafață de dormit uniformă și fermă și conferă suportul ortopedic de care ai nevoie. Arcurile asigură o aerisire adecvată a saltelei, ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și au o periaodă de viață mai lungă prin durabilitatea lor.

Confortul și funcționalitatea saltelei reies din adaptabilitatea modelului deoarece, vara, ajută la oprirea și evaporarea transpirației și menține căldura corpului iarna, sporind starea de relaxare și mărind șansele de a avea un somn sănătos și odihnitor. În același timp, oferă suport de duritate ridicată coloanei vertebrale, fiind recomandată pentru orice vârstă. De asemenea, salteaua suportă o greutate de până la 90 kg/loc de dormit și îți garantează un somn echilibrat și lipsit de griji.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 3 ani.

380
de la   1.190 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.