Atenție!

Saltea Crown

Salteaua Crown este concepută pentru persoanele care își doresc o zonă de dormit cât mai înaltă, cu o grosime de 32 cm, și pentru cei care își doresc stabilitate, adică o suprafață de dormit cu duritate foarte mare. Aceasta conține pachete de arcuri cu o înălțime de 20 cm și 5 zone de confort. Fiecare punct de confort acționează individual la presiunea exercitată de greutatea corpului și face ca prezența partenerului să nu fie sesizabilă. Arcurile oferă sprijinul necesar coloanei vertebrale pe toată durata somnului, și păstrează poziția naturală a acesteia indiferent de stilul de somn.

Delicatețea saltelei este redată prin husa moale din bumbac, fină la atingere. Fibrele naturale de bambus utilizate reglează temperatura corpului și elimină transpirația în exces, chiar și în zilele călduroase. Una dintre cele mai importante atribute ale saltelei este spuma cu memorie aqua gel, care conferă senzație de prospețime și ajută la accentuarea stării de relaxare. De asemenea, salteaua este fabricată din poliuretan și din arcuri din oțel de carbon care rezistă în timp și suportă o greutate de până la 150 kg/loc de dormit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

374
de la   2.745 lei
in stoc
+
Pune o întrebare