Atenție!

Saltea Eden

Salteaua Eden este concepută pentru persoanele care au nevoie de stabilitate, de o zonă pentru odihnă cu o duritate foarte ridicată și o înălțime de 31 cm. Aceasta conține mini pachete de arcuri de 18 cm, care îi măresc elasticitatea, distribuie în mod egal greutatea corpului și acționează individual, sub presiune, pentru a avea parte de un somn liniștit, chiar și atunci când partenerul tău se foiește în pat. Arcurile oferă suport coloanei vertebrale, permite relaxarea rapidă și reduce durerile de articulații. În același timp, ele eficientizează aerisirea corespunzătoare a saltelei și elimină posibilitatea apariției acarienilor și a mirosurilor neplăcte.

Husa folosită este fină la atingere și nu permite depunerea prafului. Părul de cămilă este utilizat într-un strat generos pentra a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a menține temperatura potrivită a corpului. Acesta are rolul de a oferi un maxim de confort, atât în perioadele călduroase de vară, cât și în cele friguroase, în care temperaturile sunt scăzute. Spuma cu memorie este indispensabilă pentru persoanele care preferă suprafețele pufoase și delicate cu pielea. Cu ajutorul acesteia, coloana vertebrală rămâne într-o pozițe corectă pe toată durata somului. De asemenea, salteaua este fabricată din poliuretan și din arcuri din oțel de carbon care suportă o greutate de până la 150 kg/loc de dormit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

1149
de la   2.750 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.