Atenție!

Saltea Imperial

Salteaua Imperial vine în întâmpinarea persoanelor care doresc să îmbine o textură fină și un aspect plăcut al saltelei, cu un confort ridicat și materiale de calitate. Aceasta oferă un spațiu de odihnă cu duritate medie și o înălțime de 27 cm. Salteaua este concepută cu 5 zone de confort care se ajustează la forma corpului și ameliorează stresul acumulat în coloana vertebrală. Arcurile funcționează independent pentru a beneficia de un somn liniștit, netulburat de mișcările partenerului tău. În același timp, au o rezistență ridicată și pot susține greutăți mari, oferind stabilitate și siguranță întregului corp. Blocurile de arcuri ajută și la aerisirea adecvată a saltelei, astfel încât să nu apară acarieni sau mucegai, și la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Catifeaua folosită la matlasare este delicată la atingere și nu permite depunerea prafului, fiind o alegere ideală pentru persoanele predispuse la alergii. Spuma cu memorie este ușor de întreținut și ameliorează durerile de articulații. De asemenea, salteaua este fabricată din poliuretan și din arcuri din oțel de carbon care suportă o greutate de până la 130 kg/loc de dormit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

460
de la   2.120 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.