Atenție!

Saltea Memory De Lux

Salteaua Memory De Lux este alegerea potrivită pentru persoanele care își doresc o zonă de dormit care se adaptează cu precizie corpului, având o duritate medie, și pentru cei care preferă o saltea cu o înălțime de 25 cm. Aceasta conține arcuri împachetate individual, care oferă stabilitate și siguranță pe toată durata somului și se adaptează independent la presiunea corpului. Miezul de arcuri facilitează o aerisire adecvată, permițând aerului să circule liber și conferă un aspect natural și îngrijit.

Confortul ridicat este redat prin stofa matlasată, foarte nedetă la atingere și prin adaptarea ușoară atât la greutatea ta, cât și la cea a partenerului de dormit, a cărui prezență va deveni insesizabilă. Fibra de bambus natural este rezistentă la uzură și reprezintă un avataj pentru persoanele alergice deoarece combate apariția bacteriilor. Spuma cu memorie folosită se mulează după nevoile corpului, pentru a avea un somn sănătos și odihnitor, ajută la îmbunătățirea circulației și diminuează durerile de spate. De asemenea, salteaua este fabricată din spumă poliuretanică de rezistență mare și arcuri din oțel de carbon, care accentuează durabilitatea acesteia și suportă o greutate de până la 130 kg/loc de dormit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

375
de la   1.610 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.