Atenție!

Saltea Nobel

Salteaua Nobel este alegerea potrivită pentru persoanele care își doresc o suprafață de dormit cu duritate medie și o înălțime de 27 cm. Aceasta conține atât pachete cu arcuri de 18 cm, cât și mini pachete de arcuri de 3 cm, așezate peste cele menționate anterior. Această tehnologie inovatoare are rolul de a asigura suport maxim coloanei vertebrale și de a nu permite mișcărilor partenerului să îți tulbure somnul. Arcurile se adaptează individual la presiunea greutății corpului, ameliorează, în timp, durerile de articulații și reduce tensiunea de la nivelul capilarelor pentru a permite o relaxare profundă și un somn sănătos și odihnitor.

Stofa utilizată este moale, netedă și nu permite depunerea prafului, fiind ideală pentru persoanele cu alergii. Latexul natural folosit oferă elasticitate saltelei pentru a se mula mai bine pe forma corpului și lasă pielea să respire, deoarece se adaptează în funcție de temperatura din casă. De asemenea, salteaua este confecționată din poliuretan și din arcuri din oțel de carbon care suportă o greutate de până la 150 kg/loc de dormit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

1152
de la   3.485 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.