Atenție!

Saltea Oasis

Salteaua Oasis se adresează celor care au nevoie de un spațiu primitor și de stabilitate pe toată durata perioadei de odihnă. Aceasta are o suprafață de dormit cu duritate medie și o înălțime de 24 cm, fiind ideală pentru persoanele cu dureri de spate și de mușchi. Spuma poliuretanică utilizată este opțiunea ideală pentru persoanele care preferă să doarmă pe spate sau într-o parte datorită robusteții sale.

Fibra de cocos este rezistentă la presiune, este ușor elastică, adică revine la forma inițială după utilizare, și este alegerea potrivită pentru persoanele care au nevoie de echilibru și siguranță indiferent de poziția de somn preferată. Aceasta ajută la aerisirea optimă a saltelei și oferă protecție împotriva acarienilor și mucegaiului prin păstrarea unui mediu uscat. Latexul natural folosit aduce unicitate și funcționalitate saltelei deoarece păstrează poziția corectă a coloanei vertebrale și menține temperatura adecvată a corpului în funcție de anotimp. De asemenea, salteaua te ajută să ai parte de un somn odihnitor pentru a fi revigorat și plin de viață și suportă o greutate de până la 110 kg/loc de dormit, sporind confortul.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 5 ani.

1150
de la   2.590 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.