Atenție!

Saltea Royal

Salteaua Royal este alegerea de top a clienților noștri, care preferă confortul unui somn regesc și calitatea superioară a materialelor. Aceasta are o înălțime medie, de 26 cm, și o duritate foarte mare, fiind potrivită pentru persoanele care au nevoie de o saltea care oferă suport ortopedic și stabilitate întregului corp. Arcurile folosite sunt împachetate separat, au o înălțime de 18 cm și au 5 zone de confort, trei zone mai ferme, de culoare albă, și două zone moi, de culoare verde. Modul lor de împachetare le ajută să acționeze independent la presiunea greutății corpului și să crească șansele ambilor parteneri de a avea un somn liniștit și echilibrat.

Funcționalitatea și eleganța saltelei sunt redate prin delicatețea bumbacului folosit și prin spuma cu memorie, care se mulează pe forma corpului pentru a reduce punctele de presiune și pentru a accentua starea de relaxare. Salteaua Royal te va ajuta să te trezești plin de energie și va da startul unei zi productive pentru că nu vei mai simți disconfort la nivelul încheieturilor. Fibrele naturale obținute din fructul de cocos nu rețin umezeala și mirosurile neplăcute și previn apariția și dezvoltarea acarienilor, fiind ideală pentru persoanele alergice. De asemenea, salteau este fabricată din spumă poliuretanică și arcuri din oțel de carbon și suportă o greutate de până la 150 kg/loc de dormit.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

376
de la   1.895 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.