Atenție!

Saltea Super Spring

Salteaua Super Spring este alegerea potrivită pentru persoanele care preferă o zonă de dormit moale și pufoasă, cu o duritate scăzută și o înălțime mică, de 21 cm. Aceasta conține arcuri împachetate individual, care acționează independent pentru a se adapta cu ușurință la forma corpului și pentru a oferi sprijinul necesar coloanei vertebrale. În același timp, arcurile împiedică crearea efectului de val indiferent de diferența de greutate dintre partenerii de dormit.

Delicatețea saltelei este scoasă în evidență prin stofa calitativă și prin contactul plăcut cu pielea. Spuma poliuretanică amplifică senzația de confort și prospețime, eficientizând buna circulație a aerului, și oferă o rezistență ridicată saltelei, fiind o spumă aerată. Aceasta are rol termoregulator, deoarece menține temperatura corpului cât mai scăzută și ajută la regenerarea lui, este antialergic, deoarece previne dezvoltarea microbilor și ține la distanță mirosurile neplăcute, și ajută la oprirea și evaporarea transpirației. De asemenea, salteaua suportă o greutate de până la 110 kg/loc de dormit și asigură atât confortul tău, cât și al partenerului pe întreaga durată a somului.

Dacă încă nu te-am convins că aceasta este salteaua de care ai nevoie, te așteptăm într-un showroom Tandem pentru a beneficia de 90 de zile de testare gratuită și de o garanție pe 10 ani.

377
de la   1.400 lei
in stoc
+
Pune o întrebare
Pretul afisat este pentru dimensiune saltea cu suprafata de dormit 160x200 cm.