FABRICA DE MOBILĂ TANDEM

Cu o tradiție în producția de mobilă ce datează de peste două decenii, fabrica TANDEM s-a transformat într-un adevărat etalon al inovației și tehnologiei moderne. Echipamente de vârf din Germania și Italia, printre care mașini de branduri de renume precum Brandt, SCM, Technomax, și Minimax, susțin procesul de fabricație, garantând un standard excepțional de calitate.

Investițiile substanțiale ale companiei în echipamente și tehnologie sunt ceea ce ne plasează într-o categorie aparte în industria mobilierului. Avem capacitatea de a realiza proiecte de cea mai mare complexitate, datorită tehnologiilor avansate și brevetate pe care le deținem. Această expertiză ne permite să oferim produse de cea mai înaltă calitate și să acordăm o garanție extinsă de la 2 până la 10 ani clienților noștri.

Materiale de calitate superioară cu standarde ecologice

În proiectele noastre, punem accentul pe utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate. Folosim materiale importate de la producători europeni de prestigiu, cum ar fi PAL Egger și Kronopol, MDF eco-friendly, foi de PFL și canturi de ABS și PVC, mecanisme Blum, Hettich, Samet.

Toate aceste materiale sunt recunoscute pentru cel mai înalt grad al clasei ecologice E1, asigurând că produsele noastre sunt non-toxice și sigure pentru sănătate.

Compania Tandem îndeplinește toate condițiile de calitate prescrise de standardele internaționale (ISO), deținând din 2015 Certificatul BS EN ISO 9001:2008 oferit de către QUAY AUDIT UK LIMITED din Marea Britanie.

Apreciem individualitatea clienților

La Fabrica de Mobilă TANDEM, credem în aprecierea individualității fiecărui client. Cu o abordare bazată pe experiența acumulată de la cei mai importanți producători din lume și inovațiile constante din domeniul mobilierului, cream proiecte personalizate care reflectă unicitatea fiecărui spațiu. Cu utilaje performante și o abordare atentă, oferim mobilier la comandă, adaptat preferințelor și nevoilor fiecărui client.

Prin combinarea tradiției cu modernitatea și prin aprecierea individualității, fabrica TANDEM reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută mobilă de excepție.

Spre o viață mai bună

Viziunea fabricii de mobilă TANDEM este de a aduce rafinament și confort în casele oamenilor. Ne concentrăm pe îmbunătățirea constantă a calității, siguranței și durabilității mobilei noastre, utilizând tehnologii avansate și materiale superioare. Ne mândrim să oferim produse de cea mai înaltă calitate, iar satisfacția și confortul clienților noștri sunt mereu în centrul demersurilor noastre.

 

Prin combinarea tradiției cu modernitatea și prin aprecierea individualității, fabrica TANDEM reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută mobilă de excepție.

DESCOPERĂ PRODUSELE NOASTRE

Acestea sunt cea mai bună dovadă a măiestriei și dedicației noastre pentru o calitate desăvârșită a mobilei. Veți fi convinși că toate detaliile sunt lucrate cu precizie, iar funcționalitatea modernă și estetica elegantă sunt prezente implicit în orice piesă. 

Garanție

SHOWROOM-ri

Cariere